Кандидатите за народни представители на среща в Сопот: БСП трябва да бъде част от бъдещото управление на страната/ВИДЕО/

Предизборна среща с кандидатите за народни представители от областната листа на БСП за България се проведе в Сопот. Председателят на местната структура на левицата Станислав Стоенчев подчерта, че много хора, които не са партийни членове, вече симпатизират на БСП.

Водачът на областната листа на БСП за България Веска Ненчева припомни свършеното по време на последното управление и подчерта, че започнатото трябва да продължи. Ненчева подчерта, че въпреки краткото време на правителството, социалните и икономическите мерки, които са били цел на левицата, са постигнати.

Доскорошният директор на ВМЗ Сопот Иван Иванов, който е кандидат за народен предтсавител от БСП за България каза, че най-важни в завода са работниците и условията, при които те работят. Той припомни постиженията по време на неговото управление и призова за обединение на левицата, за масово гласуване, за да може след изборите БСП отново да е част от управлението на страната.
Петък в 18 часа БСП град и област закриват предизборната си В кампания в Пловдив.

БСП за България е с бюлетина № 28

Преференцията на Веска Ненчева е с бюлетина № 101

Преференцията на Иван Иванов е с бюлетина № 104

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии