Кандидатът на БСП Мария Мустакова продължава срещите с избиратели в областта

Кандидатът за народен представител от БСП за България-Пловдив област Мария Мустакова продължава редовните си срещи с избиратели района. Тя посети родното си село Старо Железар, където обсъди със симпатизанти и граждани програмата на БСП и отново отчете свършеното от левицата. Мустакова припомни и социалните придбиви, постигнати по време на последното управление.

Отново бяха оставени битови проблеми на населението като счупени контейнери, на които е необходима спешна подмяна, липсва график за извозване на зелените отпадъци, които са към новата компостираща инсталация на община Хисаря и на места липсва улично осветление заради изгорели лампи. Местните хора настояват тези проблеми бързо да бъдат решени. Мария Мускакова пое ангажимент да постави наболелите въпроси в ОбС Хисаря като действащ общински съветник. В Старо Железаре тя беше придружена от другия местен кандидат за народен представител от партията Таня Марковска.

Кандидатът за народен представител Мария Мустакова се срещна с жители от селата Старосел и Паничери. Във второто село хората декларираха висок процент на подкрепа за социалната политика на БСП, но все пак препоръчаха в новия мандат да бъде направен анализ в частта социални помощи, защото все още има необхванати бедни хора и такива в неравностойно положение. Паничери изказаха мнение, че при участие в следващо управление трябва се помисли за държавно подпомагане на самодейците, които и до днес при участия сами финансират пътуванията и нощувките си. В Паничери, а и в цялата община Хисаря има силно развита самодейност, а читалищата са пазители на традициите и българщината.

Хората поставиха битови проблеми в населеното място и поискаха вниманието към чистотата в Паничери да бъде засилено. Състоянието на гробищния парк също не е на ниво.

Предстои днес Мустакова да се срещне с гласоподаватели в село Йоаким Груево в 18. 15 ч. Срещата ще се проведе в читалището.

БСП за България е с бюлетина № 28

Преференцията на Мария Мускакова е № 116

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии