Изпълнителният директор на ВМЗ Иван Иванов и кметът на Сопот Деян Дойнов подписаха меморандум за партньорство

Искам да уверя работниците и жителите на Сопот, че ВМЗ е в стабилно състояние, с ръст на производството и че широката социална програма, която започнахме – ще продължи, подчерта Иван Иванов

Изпълнителният директор на ВМЗ Иван Иванов и кметът на Сопот Деян Дойнов подписаха днес меморандум за партньорство между завода, който е най-големият работодател в региона и общината, на чиято територия дружеството оперира.

„Когато кажем – ВМЗ, винаги съм разбирал Сопот. И когато кажем град Сопот – аз съм разбирал ВМЗ. Те са неразривно свързани. Затова, съм дълбоко убеден, че слагаме началото на едно добро и активно сътрудничество“, подчерта Иван Иванов.

Кметът на Сопот Деян Дойнов благодари на новото ръководство на ВМЗ за оказваната до момента подкрепа към жителите на общината и изрази удовлетвореността си от възстановения диалог между стратегическото за региона предприятие и Община Сопот.

„За мен като директор на ВМЗ е изключително важно да имаме ползотворен диалог с ръководството на общината, защото една немалка част от нашите работници са нейни жители“, добави изпълнителният директор на ВМЗ.

Иван Иванов и Деян Дойнов обсъдиха възможностите за партньорство в рамките на културния календар и обществения живот на общината. По време на разговора се обсъдиха и въпроси, свързани с противопожарната безопасност и медицинското обслужване, както бъдещо ефективно ползване на спортната база на завода от жителите на Сопот.

„Искам да уверя работниците на ВМЗ и жителите на Сопот, че заводът е в стабилно състояние, наблюдава се ръст на производството и че широката социална програма, която започнахме – ще продължи“, заяви изпълнителният директор на ВМЗ Иван Иванов.

Свързани статии