Иван Иванов с обръщение към жителите на областта

Приятели и съмишленици, Уважаеми жители на Пловдивска област, Във ВМЗ показахме, че държавата може да бъде добър стопанин – работниците да имат добри условия на труд и достойно заплащане. Разчитам на вашата подкрепа, за да продължим!

И като войник, и като заместник-министър на отбраната винаги съм се ръководел от това, че съм български офицер. И като български офицер ще продължа да работя за издигане авторитета и потенциала на Българската армия. Убеден съм, че страната ни трябва да запази неутралитет – бил съм на война и съм виждал последствията с очите си. България трябва да защитава своя национален интерес, а той днес е неутралитет и съсредоточаване на всички усилия в социалната подкрепа и повишаването на доходите, за да преминем по-лесно през кризите.

Опитът ми на областен управител ме научи, че можем да работим заедно, дори и от различни политически сили – просто трябва да има воля за решаване на проблемите, диалог и твърдостта да можеш да отстояваш това, което си обещал пред хората.

Уважаеми жители на Пловдивска област, Вярвам във вашата подкрепа – с номер 28 в интегралната бюлетина и преференция 104 за мен – Иван Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии