Фондация „Една от 8“ с подкрепа за жени с рак на гърдата в Карлово

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети гр. Карлово със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.
Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8“.

На 15.08.2022 г. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи специалисти в областта на онкологията, гинекологията и кинезитерапията на пациентски въпроси.

Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с „Една от 8“ на телефон: 0878 16 17 18 до 12 август между 10:30 ч. и 16:00 ч. всеки делничен ден.

Срещата с „Една от 8“, ще се проведе на 15 август от 15:30 ч. – 17:30 ч. зала „Васил Караиванов“, централна сграда на Община Карлово, ул. „Петко Събев“ №1.

Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от „Една от 8“ ще ви очакват!

Свързани статии