Доскорошният директор на ВМЗ Иван Иванов с обръщение към хората от Подбалкана защо се впуска в битката за депутат

Доскорошният директор на ВМЗ-Сопот Иван Иванов най-напред се обърна към хората от Подбалкана, за да каже защо се кандидатира за народен представител от „БСП за България“ в Пловдив област. Той не скри, че е бил провокиран от многото лични съобщения, които е получил от работещите в оръжейницата, след като си тръгна от завода. С него са се свързали и граждани, които нямат общо с оръжейницата, но са съпричастни с бъдещето на региона.

Към оръжейниците от Подбалкана Иван Иванов се обърна с думите:

„Смятам, че е почтено, след като близо 3 месеца работихме заедно във ВМЗ, да застана пред вас и да кажа защо се кандидатирам“, обърна се към хората Иван Иванов, който е четвърти в листата на социалистите за Пловдив област“.

Ето какво още каза той в обръщението си към работниците:

„Приех със сърцето си работата във ВМЗ-Сопот и стъпих на натрупания си управленски опит, за да покажа, че държавата може да бъде добър стопанин – убеждение, което БСП отстоява от години. Това е и една от причините да бъда част от листата на БСП като граждански представител в нея.

Още в първия ден, в който влязох в завода, казах: ВМЗ не е на изпълнителния директор, ВМЗ е на работниците. От това се ръководех и в работата си – да имате добри условия на труд, силна социална подкрепа и достойно заплащане.

Не ми позволиха да довърша всички мерки по социалната програма в подкрепа на вас, работниците, по строителната програма – за по-добри условия на труд, по икономическата – за стабилно производство с дългосрочни договори. Но аз продължавам да вярвам, че това е достойното отношение към ВМЗ-Сопот и че работата трябва да продължи.

Днес заставам пред вас със същото уважение – така, както влизах в цеховете по време на работа, за да заявя:

Ще работя за това хората да бъдат в центъра на политиката.

Ще насоча усилията си към подобряване условията на труд и заплащането на работещите хора“. Към военните бившият заместник- военен министър се обърна със следните думи:

УВАЖАЕМИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ОФИЦЕРИ ОТ РЕЗЕРВА, Защо се кандидатирам за народен представител? Кандидатирам се за народен представител, защото натрупаният опит – и в професионалната ми биография, и като заместник-министър на отбраната, ми дава основания и увереност, че мога да бъда полезен в решаването на проблемите. Не крия – изпитвам голяма болка от сегашното състояние на въоръжените сили. Аз съм отдал голяма част от живота си за изграждането на силна и боеспособна армия, участвал съм в международни мисии, където името на Българската армия се е споменавало с уважение. Бил съм заложник и към мен е проявявано уважение като офицер от #Българската #армия. Достигнахме обаче до нивото армията да се ръководи от случайни хора, които гледат на нея като на нещо чуждо и следват други интереси – не тези на армията. Участвал съм в изработването на програмите на #БСП в тази област и знам – #БСП има не само намерението, но и решителността и куража за промяна. Заставам с уважение пред вас, за да заявя: Ще работя за възстановяването на престижа на Българската армия. Ще насоча усилията си към достойна политика и реална грижа към военнослужещите от резерва. Към жителите бившият областен управител на София област се обърна с думите:

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ,

Работата ми като офицер от българската армия винаги е била свързана с това да помагам. Опитът ми на областен управител ме е научил, че решение на проблемите може да се намери – нужни са воля, опит, почтеност, взаимно уважение и диалог. Ако получа доверието ви – знам, че проблемите на областта, свързани със здравеопазването, образованието, сигурността и транспорта, могат да бъдат решавани. Сред приоритетите ми ще бъдат също проблемите на бизнеса, трудовата заетост и доходите на хората. #БСП показа със силната си социална програма – увеличените пенсии и майчинство през втората година, подкрепата за младите хора и семействата, че можем да правим политика, в центъра на която са хората.

Вярвам във вашата подкрепа!

Иван Иванов е с преференция № 104 в интегралната бюлетина!

БСП за България е с № 28 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии