Черна вест от Карлово: Почина 22-годишният Георги, който се бореше с коварна болест

22-годишният Георги Китипов е починал днес, съобщиха близки. Момчето е от Карлово, дълго време той се бореше с коварния рак. Много хора бяха съпричастни и организираха благотворителни прояви и събираха средства.

С огромна тъга ви споделяме, че днес нашият скъп Георги напусна този свят, написаха почернените близки.

Преди 7 дни състоянието му за часове се влоши драстично и бе преместен в интензивното отеделние на болницата.

След няколко дни, прекарани в интензивното, лекарите стигнаха до заключението, че критичното му състояние е необратимо и единственото нещо, което може да се направи, е да се поддържат жизнените функции, докато дойде краят.

Последното желание на Георги беше да се прибере вкъщи. Затова майка му взе решението да бъде прекратено лечението в болницата в Истанбул и Георги да бъде трансфериран с линейка обратно в България на 14.06. Той прекара остатъка от дните си вкъщи заедно с майка си, която стоеше неотлъчно до него.

Искаме да благодарим на всички вас, че отворихте сърцата си и подадохте ръка на Георги в неговата борба за живот.

Георги завинаги ще остане в нашите сърца и мисли като един от най-близките ни приятели. Той беше много смел, имаше изключително силен дух и се бори с болестта до последен дъх.

Георги, благодарим ти, че ни позволи да бъдем част от живота ти и реши да го споделиш с нас. Ти си човек, от когото научихме много и ти благодарим за всеки един момент прекаран с теб. Обичаме те! ❤️

ПБ Новинар изказва съболезнования на семейството на Георги!
Да почива в мир!

Свързани статии