Благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнение карловски села

Кметът на гр. Калофер Румен Стоянов кани любителите на българския фолклор на благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села. Събитието ще се състои от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

В благородната инициатива ще участват емблематични фолклорни изпълнители и оркестри, прославили страната ни по целия свят. Публиката ще се наслади на живите изпълнения на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „Феникс“ с ръководител Христо Коритарев, оркестър „Фолкпалитра“ с ръководител  Петър Войников, оркестър „Бисери“ с ръководител Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде създателят на популярното и обичано предаване „От дума на дума“ Николай Чапански.

Билети за благотворителния концерт ще се продават пред Палата № 7 в  Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лева, а събраните средства ще бъдат дарени на пострадалите от наводнението карловски села. Международен панаир Пловдив подкрепя каузата, като предоставя безвъзмездно палатата за събитието.

Свързани статии