Знаково лице на НФСБ води листата на Патриотичен фронт в Пловдив и областта

Едно от популярните лица на НФСБ – Борис Ячев, води листата на Патриотичния фронт в Пловдив и областта. Това стана ясно при регистрацията на двете листи на патриотичната коалиция в Районните избирателни комисии на 16 и 17 МИР.

Следват го общински съветници, печелили доверието на хората по места и професионалисти с доказани биографии. На тези избори Патриотичния фронт се явява и със силна гражданска квота.

Борис Ячев е избиран от Пловдив област в няколко последователни парламента. Работи активно в региона като депутат от 43-то и 44-о Народно събрание, познава проблемите и развитието на общините в областта.

Председател на Антикорупционната комисия в 44-я Парламент, един от инициаторите на Академията по антикорупция, той е сред първите, които работят със студенти и млади хора в областта на антикорупционната политика.

„България има нужда от силно патриотично присъствие в Парламента, което да отстоява националните интереси. Ние сме доказали, че го правим. По тази причина възродихме и коалицията Патриотичен фронт. Създадохме я за тези избори, но с ясен и категоричен знак за обединение в бъдеще“, заяви Борис Ячев при регистрацията на листите в Пловдив-град и област.

Свързани статии