Войводите от областта регистрираха листата си

Вчера регистрирахме листата на ВМРО-БНД за 17-ти МИР Пловдив област за предстоящите парламентарни избори на 14.11.2021 г., съобщи водачът на листата-общинският съветник и председател на войводите в Карлово Светлозар Янков.

Отлично знам в какъв момент повеждам областната листа на ВМРО. Това, че социологията не е на наша страна към момента, не може да ме накара да дезертирам, а напротив. Искам да покажа, че ВМРО въпреки всичко и всички, е организация в основата на която е най-вече от идеализмът.

Уверявам Ви, че всички кандидати от нашата листа приемат тази битка, като битка на честта, в която трябва да докажем, че ВМРО е преди всичко защитник на българските национални интереси, традиционните български ценности и просветения патриотизъм.

Вярваме, че със солидно представителство в Народното събрание, можем и ще бъдем проводник на интересите на всички българи. Убедени сме, че не противопоставянето, а политическия консенсус е в основата на парламентаризма.

ВМРО никога и по никакъв повод не отстъпва от своите позиции, приоритети и ценности, което ни прави разумният избор за всеки български патриот, който поставя България над всичко. Браним България, каза още Янков.

Свързани статии