Водачът на областната листа на БСП Веска Ненчева с благодарност към всички, гласували за столетницата

Уважаеми жители на Пловдив област, приятели и съмишленици!

На проведените избори на 14.11.2021г. БСП Пловдив област запазваме позицията си и ще изпратим в 47-ото Народно събрание двама свои представители: Веска Ненчева – водач на листата, от Карлово и Манол Генов – вторият в листата, от Асеновград.

Въпреки ниската избирателна активност и третия пореден парламентарен вот, социалистите в Пловдив област отново имаме голям брой гласове за БСП. Изпреварват ни само 23 МИР София.

В последните три парламента бях избирана за народен представител, заради високия си преференциален вот. Като водач на листата се постарах този успешен начин на водене на кампания да проработи и на областно ниво. Винаги съм смятала, че мястото на народния представител е да бъде сред хората, да се познаваме – аз вас и вие мене, заедно да сме в победи и загуби, да можем да се гледаме винаги право в очите.

Радвам се, че имах възможността да работя с колегите в листата на „ БСП за България“, които са хора с характер, утвърдени професионалисти и уважавани в обществото. Всеки един от тях направи всичко възможно, за да привлече повече хора в подкрепа на каузите на БСП – здравето, образованието на нацията, българските семейства, работните места в България, достойният живот на българите.

Благодаря на всички тях, за постоянството и упоритостта през изминалия месец, с това не приключва съвместната ни работа, тя продължава.
Благодаря на всички общински председатели, членове и симпатизанти на БСП, на членовете на Областния предизборен щаб, на всеотдайността на предизборния екип.
Благодаря на всички хора, които застанаха до нас и ни подкрепиха.

Продължаваме заедно!

Веска Ненчева – водач на листата на „БСП за България“ за 17-ти МИР, Пловдив област

Свързани статии