Веселин Бонов изпрати дъщеря си на училище в родното Калояново

15 септември! И днес, заедно с малката си дъщеря влизам отново в родното училище ОУ “ Иван Вазов“ село Калояново! Всеки от нас винаги ще помни трепета и желанието, с които е пристъпил прага на първото училище. То е мястото, където децата порастват, то е и първата стъпка от пътеката на живота, по която всеки мечтае да остави следа. Училището ни разкрива светове, поставя ни в различни ситуации, учи ни да вярваме в себе си, да ценим знанието. Тук се срещаме с истинските приятелства, добрите думи и с учителите, които със своя професионализъм, благородство и всеотдайност дават на децата ни увереност и сила.
Всички ние искаме нашите деца да растат щастливи, да бъдат спокойни, уважавани, да се чувстват защитени в училище и у дома. На този ден училището събира всички ни – учители, ученици, родители, общество. За да успеем в нелеката задача един малък човек да стане личност, за да бъде пътят ни единен трябва и извън празничния 15 септември, да продължим това единение.

Скъпи учители, нека всеки ден от новата учебна година да е изпълнен със смисъл, мъдрост и съзидание! Бъдете здрави и запазете вдъхновението, енергията и дръзновението, с които градите устоите на България!

Веселин Бонов, който е кандидат за кмет на БСП за община Калояново изпрати поздравителен адрес до всички училища на територията на общината.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии