Уникалните таланти на Анита Илиева и Маргарита Хранова заснеха клип на емблематичната песен „Градините на Карлово“/ВИДЕО/

По идея на музикалния ръководител на Карловойс и със съдействието на община Карлово вече е на лице новият клип „Градините на Карлово“. Песента е изпълнена от славеите на музикалната школа Карловойс и естрадната прима Маргарита Хранова.

„Иска ми се на всички да благодаря отново. На човека, поръчал песента преди много години- Спас Протопопов, на авторите – Борис Карадимчев/светла му памет/, написал музиката, Боби Мирчев- текста и Vasil Deliev-аранжимента. Специални благодарности на Маги Немцу, съпруга на Борис Карадимчев за подкрепата и доверието в нас, на Ефтим Чакъров и Йордан Илиев за звукозаписа, на екипа видеооператори Христо Дановски и Костадин Атанасов, на община Карлово , финансирала видеозаснемането, на Туристически комплекс “Старинно Карлово”, на IVON-Kids Karlovo за прекрасните рокли, на всички родители за всеотдайната подкрепа и най-вече на децата на Музикална школа „Карловойс““, които пеят с огромно удоволствие песента на концерти и конкурси, и с нея популяризират красивия ни град“, коментира ръководителят на школата Анита Илиева!

Припомняме, че преди години емблематичната за Карлово песен, която за малко да стане химн на града, бе изпълнена за първи път от Маргарита Хранова, Мариана Попова, Орлин Павлов, Любо и детска вокална група „Пим пам“.

Свързани статии