Уникална стара книга и нов мащабен проект за болницата в Баня: Разказва директорът Божана Иванова/ВИДЕО/

Днес представяме на нашите зрители видео-интервю с директорът на Болницата за рехабилитация в Баня Божана Иванова. Наскоро служител на здравното заведение намира в дома си стар, прашен ръкопис. Какво е учудването на всички, когато зад кориците на ръкописа откриват история, свързана с известната в цялата страна баня „Банчето“. Прочитът на ръкописа навежда на мисълта, че то всъщност е съществувало много преди официално обявената му в днешни дни дата. Божана Иванова има намерение да покани специалисти, за да разнищи докрай интересната история и да се знае истината, а също и да бъд4е издадена книга.

Тя съобщи още една чудесна новина за нашите зрители и читатели. Предстои да се реализира нов, мащабен проект, който ще постави нова ера в историята на болницата. Ще бъде построена нова сграда, в която ще има модерен басейн за подводната гимнастика, супер оборудвани помещения за калолечението, луголечението, зали за лечебна физкултура и апаратна физиотерапия. Това ще подобри значително качеството на услугата, каза още директорът.

С Божана Иванова говорихме и за лечебните свойства на минералната вода в Баня, за уникалната кал, която в болницата произвеждат, за добрият и професионален екип, който стои зад гърба й.

Вижте цялото интервю във видеото на ПБ Новинар…

Свързани статии