Син спортен празник събира средства за изграждането на бюст-паметник на Васил Левски в Хисаря

На 08 .05. 2021 в Хисаря се готви „син“ празник. Обновеният до неузнаваемост градски стадион „Крепост“ ще има честта да посрещне сини фенове от цялата страна, за провеждане на Благотворителен футболен турнир „Синя Крепост“ 2021.

Инициативата се реализира под егидата на Община Хисаря, ПФК „Левски София“, НКП Левски и Левски Фемили. Със средствата, събрани от турнира, ще се изгради бюст-паметник на Васил Левски в Хисаря.

Стадионът в курортния град е изцяло преобразен по европейска програма, а неговият терен ще опитат 16 отбора. Всички отбори, желаещи да се включат, следва да подадат заявление за участие и да заплатят такса за участие – 100 лв.

Събраната сума ще бъде дарена за каузата. До момента записаните отбори са 13, има още 3 свободни места. Ще присъстват легендарни футболисти на клуба, който ще изиграят демонстративен мач с фенове ветерани за радост на всички.

От ПФК „Левски София“ обещават да гостува мобилният фен магазин на клуба, който ще бъде зареден с всички налични артикули от официалния фен магазин. Всички желаещи да станат част от Левски и да подкрепят отбора, закупувайки членска карта, ще могат да го направят на място! А клубният талисман Лъвски ще радва малки и големи .

За повече информация обадете се на телефон: 0887 844 522, на e-mail: [email protected] . Информация за събитието може да намерите и в социалните мрежи:
ФЕЙСБУК : https://www.facebook.com/tournament.SinyaKrepost.Hisarya
ИНСТАГРАМ: tournament.sinyakrepost

Всеки, който желае да подкрепи изграждането на бюст-паметник на Апостола в курортния град, може да го направи по банкова сметка за дарения на Община Хисаря:
BG49CECB979084C8105200 с код за вид плащане: 44 51 00 (дарение) Основание за плащане: Дарение за изграждане на бюст-паметник на Васил Левски !

Свързани статии