Седмина джигити от областта зад решетките

През изминалото денонощие за извършени престъпления по пътищата- шофиране в нетрезво състояние и след употреба на наркотични и упойващи вещества, в арестните помещения са задържани 7 лица. Три бързи производства са образувани срещу пияни водачи, установени от служителите на реда да управляват моторни превозни средства- лична собственост, на територията на град Пловдив и село Калояново.

52- годишен, криминално проявен и осъждан, бил проверен на улица «Вратцата» в Пловдив, а по надлежния ред било установено, че мъжът е седнал зад волана на «Рено лагуна» след употреба на 1,83 промила алкохол. В ареста на Трето РУ е задържана 45- годишна жителка на село Труд, която управлявала «Рено клио» под въздействието на алкохол.

Дрегерът отчел 1,40 промила в издишания въздух. В хода на проверки по «Безопасност на движението» служители на РУ Хисаря задържали 32- годишен жител на с. Горна Махала, управлявал «Мицубиши Паджеро», след като е употребил алкохол. Проверката е извършена на територията на село Калояново, а техническото средство отчело употреба на 2,79 промила.

Свързани статии