Областната листа на червените в Сопот: Само БСП има ясна програма за стабилизиране на страната/ВИДЕО/

В Сопот бяха представени кандидати за народни представители от БСП за България от 17-ти МИР .

На  събитието присъстваха д-р Емил Караиванов – председател на Областен съвет на БСП Пловдив, председателят на местната организация на червените Станислав Стоенчев,Веска Ненчева  от Карлово и Петко Колев от Раковски- кандидати за народни представители, общински съветници и кметове от общините Карлово и Сопот, граждани.

„Трябва да покажем, че БСП е единна и целеустремена, че вече сме си научили урока, знаем си задачата и сме готови да я реализираме, а именно да привлечем към себе си и да консолидираме тази част от обществото, която иска започналата на 4-ти април промяна да се увенчае с успех, но не с цената на политически авантюри и кадрови експерименти, а промяна , която да стъпи на опита и експертизата, на системна и парламентарно утвърдена партия, каквато е БСП. Важно е резултатът на левицата да бъде такъв, че партията да е фактор за формиране на ново управление“ каза Станислав Стоенчев.

„Много е важно в община Сопот, която винаги е била люлка на българщината, при гласуването да се покаже уважение към партиите, които прокламират ценностите, защото единствено БСП има ясна програма, в която е заложила перспективи за развитие на нашата страна“- заяви в изказването си областният председател на БСП Емил Караиванов.

„Заставам отново пред вас, за да кажа откровено всичко онова, за което съм работила,  и за което ще продължа да работя в 46-тото Народно събрание, само с ваша подкрепа. Продължавам своята работа с грижа за здравето и образованието на хората в нашия край. Продължавам своята подкрепа с грижа за поминъка тук, на хората в нашия край. Продължавам с грижа за съхраняване на историческата памет, на родолюбието, на свободата на медиите. Продължавам да работя за върховенството на законите в България. Това са моите четири основни каузи, които следвам и като народен представител и в 44-тото, и 45-тото Народно събрание. Важно е да гласувате с номер 4 в интегралната бюлетина за БСП за България. БСП беше първата политическа сила, която се опълчи и работи срещу порочния модел на управление. БСП има ясна програма за управление с грижа за хората. БСП иска справедлива промяна. БСП е за върховенството на закона“ каза в изказването си Веска Ненчева.

БСП за България е с № 4 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Свързани статии