Наследници на тракийските бежанци в Сопот към Борис Ячев: Браво на НФСБ за увеличените пенсии, продължавайте

Имате нашата подкрепа, защото видяхме, че от НФСБ изпълнихте обещанието си и минималната пенсия се вдигна на 300 лв. Но трябва да продължите – не само минималната пенсия да се вдигне още, и останалите пенсии трябва да бъдат индексирани. За да е справедливо.

Това заявиха наследници на тракийските бежанци и представители на Тракийско дружество „Войвода Руси Славов“ в Сопот по време на среща с водача на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив-област Борис Ячев. Срещата беше организирана по инициатива на общинския съветник от Карлово и кандидат за народен представител от Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ Андон Андонов и ръководството на дружеството.

Борис Ячев, който е народен представител в сегашното Народно събрание и заместник-председател на НФСБ направи пълен отчет пред тракийци, живеещи в подбалканското градче като подчерта социалната политика в работата си – повишаването на пенсиите, замяната на скъпи лекарства с евтини генерици, безплатни лекарства за ученици до 18 години и възрастни хора над 65 години.

Борис Ячев и представителите на тракийското дружество работят от години заедно. След неговата намеса беше осигурена социална кухня за 230 души. Тракийци посетиха и места на територията на днешна Турция, от които са дошли дедите им – също със съдействието на депутата от Пловдив-област. От дружеството подчертаха, че те се виждат с Борис Ячев не само преди избори, а през цялото време – при отбелязването на различни годишнини и празници, при разрешаването на различни проблеми.

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на предстоящите избори с № 24 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии