Мощна червена подкрепа за кандидат-кмета на БСП Калояново

Председателят на Областния съвет на БСП Пловдив д-р Емил Караиванов, бившите депутати от червената областна структура Манол Генов, който е и председател на Областния предизборен щаб и Веска Ненчева излязоха с подкрепа за кандидата за кмет на БСП за община Калояново Веселин Бонов.
На 3 октомври ще се проведат частичните местни избори за градоначалник в община Калояново.

Д-р Емил Караиванов, председател на Областен съвет на БСП, Пловдив област:

Веселин Бонов е човек, който заслужава пълното ми доверие, особено в този момент като кандидат за кмет на Община Калояново. Познава до прецизност как функционира местната власт, почтен и добре разпознаваем сред хората в региона на Калояново, той е доказал с работата си години наред, че трябва да му се има доверие. Знае какви са приоритетите, по които веднага да започне работа, така че хората в Община Калояново да се чувстват мотивирани да останат тук, тук да отглеждат децата си и да работят за тях. Веселин Бонов има открита, мотивирана и работеща платформа за качествена промяна средата на живот и работа, за инвестиции и инфраструктура. Ние в Областния съвет на БСП Пловдив сме убедени, че Община Калояново ще стане притегателно място за млади хора и бизнес, ако г-н Бонов стане общински кмет. Той вече заяви, че ще управлява с широк Граждански съвет като консултативен орган към кмета, а това е изключително смело и отговорно. Желая много мобилизация и мотивация в тези последни дни и на самия изборен ден, за да стане реалност най-добрият избор за Община Калояново. Успех, Бонов! Калояново заслужава кмет като тебе!

Манол Генов, народен представител в четири поредни мандата на парламента/ от октомври 2014 до септември 2021 г./ и председател на Областния предизборен щаб на БСП Пловдив област:

На предстоящия предсрочен вот за кмет на Община Калояново кандидати далеч не липсват, но името на Веселин Бонов се откроява като най-състоятелно и хората го оценяват. Сериозен човек, с опит в общинското управление, г-н Бонов е фаворит в състезанието за най-добрия избор. Той знае и може да отстоява исканията на общинската власт пред държавните институции, за да се решат при неговото управление сериозни проблеми каквито са пътната инфраструктура и нейната безопасност на територията на Община Калояново, водоснабдяването, инвестициите в обществена среда и още, и още. С такъв активен и подготвен човек за кметския пост всеки представител на държавна власт би си партнирал с респект. Желая му изборна победа, защото Калояново заслужава най-доброто. А в личността и платформата на Веселин Бонов за общинско управление има точно това! Победа му желая от сърце!

Веска Ненчева, народен представител в 44-ото, 45-ото, 46-ото Народно събрание, област Пловдив

Остават броени дни до избора, който трябва да направят жителите на община Калояново в частичните избори за кмет на община.
Моята категорична подкрепа е за човека Веселин Бонов, защото проявената в годините човешка диалогичност, го прави и добър партньор на професионалното поприще. Доказал е в годините своята висока експертност, съчетана с човешка доброта, качества, които са необходими на всеки един управленец – Веселин Бонов ги притежава.
Приканвам всички жители на община Калояново да подкрепят Веселин Бонов с номер 11 в бюлетината, защото всеки един от тях, заслужава най-доброто управление.

Веселин Бонов ще се яви на изборите за кмет на община Калояново с бюлетина № 11

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии