Магичната певица Владислава разкрива тайната на разкошната си коса

Певицата Владислава Христозова има разкошна коса. Не винаги е било така обаче. Когато била тийнеджърка, Владислава „тероризирала“ косата си по всевъзможни начини. След това започнала да се грижи с любов за нея. Така се родила идеята да бъде създаден продукт за косата й, които сега тя споделя с всички затруднени дами. „Владислава Козметикс ЕООД“ представя тайната на разкошната коса на култовата певица и изпълнителка на гайда Владислава Христозова! Линията продукти за коса “ VH by Vladislava“ с натурални съставки! Екип от професионалисти в сферата, доказали се над 25 години на пазара, създадоха формулите на продукта.

Една от съставките на линията за нормална и суха коса е Кератинът! Той е главен градивен протеин. Използването му, както и на аминокиселините са от съществено значение , за да бъде здрава косата Ви. Когато те се съдържат в продуктите Ви, получавате силна, здрава и гладка коса. С напредване на годините, както и от външни фактори, свойствата на кератина в косата отслабват и тя се къса и уврежда. На помощ идват продуктите ни, чийто кератинови молекули проникват в косъма, надграждат структурата му и запълват пукнатините, нацепванията и възстановяват естествения кератинов слой ! Косата Ви ще възвъръща естествения си блясък и здравина.

Другата любима съставка в продуктите е Аграновото масло! Наричат го „Течно мароканско злато „. Добива се от ядките на Аргановото дърво. Има дълбоко подхранващо действие . Подпомага възстановяването на сухата и увредена коса!

ROSA CANINA FLOWER EXTRACT e Дива роза, която се среща в Европа, Азия и Африка . Плодовете и , наречени шипки, се използват в продължение на много години като храна и лекарство . Съдържа витамин С, захар, пектин, флавоноиди, етерично масло, органични киселини и минерални вещества. Използва се заради своите антиоксидантни свойства.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE . Сокът от листа от Алое е вълшебен със своите свойства. Той хидратира, има противовъзпалително и антибактериално действие . Косата става лесна за оформяне. Помага за намаляване на пърхота. Той е и ефективно средство срещу косопад. Богат на витамини, а ензимите, които се съдържат в него , стимулират растежа на косата Ви !

Очаквайте интервю с изпълнителката на българска народна музика, в което Владислава ще разкаже за любовта си към Родината, песента и България.

Свързани статии