Красива певица рекламира своята серия супер продукти с прекрасната си коса/СНИМКИ/

Приятелката на ПБ Новинар и чест гост в студиата ни-народната певица и гайдарка Владислава Христозова, надмина себе си. Нежната дама с прекрасна коса сама рекламира серията си от продукти, чиято известност вече надскочи границите на страната. Суперлативи за продуктите текат от България и от чужбина.

Продуктите „VH by Vladislava “ – грижа за косата са на певицата и гайдарка Владислава Христозова, която е и рекламно лице на тях. Произведени са в гр. Пловдив .Използвани са български и италиански суровини .Рецептата за тях прави съвместно с професионалисти в сферата с над 25 годишен опит. На въпросът “ Как гледаш косата си“ , тя казва “ Вече имам категоричен отговор „. VH by Vladislava – Защото обичам косата си !

Всички продукти не съдържат парабени, сулфати и силикон. Подбрала е любими дамски и мъжки парфюми в състава им, защото „храната за косата е също толкова важна, както храната за сетивата“, казва тя.

Първата розова серия, с която стартира е за нормални към сухи коси, като терапия за възстановяване на косата в домашни условия. Активните съставки са кератин, арганово масло, сок алое, дива роза. Подходяща е и за деца над 3г.

Втората зелена серия е насочена към жени и мъже , които страдат от косопад. Активните съставки са коприва, жен-шен, салвия, стволови клетки от грозде, бреза.

Третата серия е за хора с бързооомазняващи се коси. Дълбокопочистваща и детоксикираща терапия, която регулира прекаленото отделяне на себум, което води до бързо омазняване на косата. Активните съставки са зелен чай и пребиотични екстракти.

Свързани статии