Кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС : Гласувайте за предвидимото и сигурно управление на община Калояново

Кандидатът за кмет на местна коалиция ГЕРБ-СДС за община Калояново Виктория Михайлова излезе с призив към съгражданите си да й се доверят и да гласуват за нея. Както съобщихме, на първи тур тя спечели 1611 гласа срещу опонента си Пламен Николов, който събра доверие от 742 гласа. В неделя на втори тур ще стане ясно кой ще управлява община Калояново.

Публикуваме призива без редакторска намеса:

Уважаеми съграждани, скъпи приятели

Отново се изправям пред Вас, за да поискам подкрепата Ви и на балотажа в неделя. Заставам с открито лице и призовавам всички, без значение от политическата си ориентация, да гласуват за обединение на община Калояново.

Смятам, че управлението на нашата община трябва да бъде отговорно, сигурно и предвидимо, а кметът, когато стане такъв, да не дели хората на партии, религии и етноси.
Отново пред Вас декларирам, че имам силата, вярата, компетентността и волята да променя община Калояново и да я поведа към по-добро настояще и бъдеще.
Благодаря на всички, които миналата неделя ми гласуваха толкова огромно доверие и ме поставиха на първо място, с огромна разлика от втория на изборите.

В балотажа гласувайте с бюлетина № 13

Бъдете здрави!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии