Кандидатът за кмет на БСП Калояново: Ще работя за отговорно управление

Уважаеми жители на община Калояново,

След 20 дни ще трябва да изберем новия кмет на община Калояново. Кмет, който ще се изправи пред сериозното предизвикателство да управлява половин мандат и да постигне резултатите на цял. За оставащите две години той трябва работи ускорено, за да усетят жителите на всяко населено място, че към разрешаването на проблемите им се подхожда отговорно.

Община Калояново има нужда не от управник, който тепърва ще се запознава с проблемите на общината, а от човек, който притежава опит и професионално отношение. Две години са много и малко, а кметът няма да има и секунда време за губене. Няма да има време да иска 100 дни толеранс, за да се запознава с администрацията, да създава екип и да търси консенсус с Общинския съвет. Но той трябва да познава, като на длан общината, населените места, хората…
И да не предаде очакванията им.

Влизам в тази кампания с увереност, че мога да бъда Вашият осъзнат избор. Защото в годините, в работата си съм показал, че професионализъм, почтеност и отговорност за мен не са думи. Те са смисъл и основа на целият ми живот.
Мнозина от вас ме познават и знаят, че съм човек, не на думите, а на делата.

Уважаеми жители на община Калояново, приятели,
Проблемите нямат политически цвят и изискват общите ни усилия.
Нека обединим сили в името на своята община!
За Отговорно управление
Веселин Бонов

Кандидатът на БСП се явява на частичните местни избори за кмет на община Калояново с бюлетина № 11

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии