Кандидатът за кмет на БСП Калояново: Имам амбиция за Граждански съвет, чрез който хората да участват в управлението на общината/ВИДЕО/

Частични местни избори ще се проведат на 3 октомври в община Калояново. За кметския стол се борят четирима кандидати. Това са Веселин Бонов от БСП, Виктория Михайлова от местна коалиция ГЕРБ-СДС, Ивайло Кръстев от Българска Социалдемокрация и Пламен Николов от НФСБ.

Днес Ви представяме интервю с кандидата на левицата. Веселин Бонов е на 49 години. Добре познат в община Калояново, от шест години е заместник-кмет. Той е с висше образование, специалност „Математика и информатика“. Веселин Бонов е семеен, с две деца.

Пред камерата на ПБ новинар Веселин Бонов говори за състоянието на общината. Той подчерта, че местната хазна е в финансово стабилна, няма неразплатени задължения. Кандидатът за кмет на БСП има амбицията, ако му бъде гласувано доверие и бъде избран за кмет, да продължи с изпълнението на капиталовата програма, да се извършат належащите ремонти по улиците в селата, да се реализира ремонта на покрива на детската градина в Дълго поле. Той подчерта, че усилено ще работи по подобряването на състоянието на инфраструктурата в общината, ще се погрижи да бъдат заделени повече средства за капиталовата програма, които да осигуряват ремонти на уличната и на ВиК мрежа, ще се довърши и доизгради канализационната системи там, където има такива, ще бъдат изградени на зони за спорт и отдих.

„Аз се ангажирам за всяко населено място да има отделно решение за проблема му, моите приоритети са за отговорно, открито и компетентно управление на община Калояново, управление, което ще бъде насочено към хората, за да могат да разберат, че някой се грижи за тяхното благоденствие, имам намерение да направя възможното за съкращаване на срока за административни услуги, ще въведем в максимална степен електронното управление, имам намерение да въведа нов вид административно управление, което да бъде реализирано, в което да участват и гражданите. Идеята ми е да се сформира един Граждански съвет, в който ще участват авторитетни личности, на които хората имат доверие, като например хора от бизнеса, които да бъдат контактна група между населението и общинската администрация. По този начин гражданите също ще участват в управлението на общината“, каза още Веселин Бонов.

Веселин Бонов се явява на изборите за кмет на община Калояново с бюлетина № 11

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии