Кандидатът на ГЕРБ-СДС за областта Розалин Петков пред ПБ Новинар: Призовавам хората да гласуват за стабилност и измъкване от хаоса/ВИДЕО/

В предизборното студио на ПБ Новинар гостува кандидатът за народен представител от областната листа на коалиция ГЕРБ – СДС Розалин Петков. С него говорихме за свършеното през годините при управлението на ГЕРБ, за проблемите, които не може да реши служебното правителство, за реваншизма,  който често демонстрира, за проблемите на хората от община Карлово, от където е Розалин Петков, и на хората от област Пловдив.

В интервюто нашият събеседник съобщи приоритетите си като кандидат за народен представител, както и програмата, по която ще работи за развитието на региона.

„Ще помагам на община Карлово за осигуряването на средства от страна на държавата, с които да се направи ремонт на общинските пътища, ще работя за осигуряването на възможно повече средства от програми на Европейския съюз за селищата от общината и област Пловдив, ще работя за запазването на ВМЗ ЕАД-Сопот, като 100% държавно дружество,  ще работя за държавни гаранции за запазване поминъка на розопроизводителите и всички земеделски производители“, обеща в нашето студио Розалин Петков.

Той каза още, че ще води позитивна кампания и срещи очи в очи с хората,за да може да чуе техните проблеми и виждания за развитието на държавата.

„Моето лично послание е: „Ще работя за теб“, така, както  съм го правил в качеството ми на областен управител. Призовавам хората да гласуват с разум за стабилност и измъкване от хаоса“, каза още кандидатът за народен представител.

Коалиция ГЕРБ-СДС се явява на предсрочните парламентарни избори с бюлетина № 32

Преференцията на Розалин Петков е № 105

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии