Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Калояново: Ще работя за стабилна и силна община!/ВИДЕО/

Кандидатът за кмет на местна коалиция ГЕРБ-СДС Виктория Михайлова даде първото си интервю пред ПБ Новинар. Както вече съобщихме с указ на президента на 3 октомври ще се проведат частични местни избори в община Калояново. Участие в предизборната битка взимат четирима кандидати. Това, освен Михайлова, са Веселин Бонов от БСП, Пламен Николов от НФСБ, Ивайло Кръстев от Обединена социалдемокрация. Ще успее ли единствената дама да пребори опонентите си? Отговори на този и други наши въпроси даде Виктория Михайлова.

„Кандидатирането ми за кмет на община Калояново не е самоцел. Приех това предизвикателство като голяма отговорност, а и защото вярвам, че притежавам сили, воля и желание за обновяване на нашата община. Имам качеството да казвам винаги истината, даже когато тя не е лъскава. Тръгвам на избори с убеждението, че продължавам да работя единствено в интерес на гражданите на община Калояново“, беше категорична Михайлова.

От 17 години кндидатът за кмет на десните работи в местната администрация, има опита и уменията да осъществява промяна в общината. „Ако хората ми гласуват доверие, ще положим усилия в партньорство с ВиК Пловдив да подменим амортизиралата водопроводна мрежа в селата Калояново, Дълго поле, Житница и Ръжево.

За общинския център Калояново сред основните ми приоритети ще бъде: Разработване на проект за основен ремонт на киносалона в сградата на общината, така че да се превърне в съвременна многофункционална зала; благоустройство на пространството зад Дома на специалиста и изграждане на обществен паркинг, реконструкция на ул. „Копривщица“, изграждане и дъждовна канализация по ул. „Цар Калоян, каза още Виктория Михайлова.

Тя заяви, че е член на СДС от дълги година, сега излиза като кандидат за кмет в коалиция с ГЕРБ и общите каузи и политики на коалицията са свързани с отговорността пред хората  от Калояновскато община.

„Отправям послание към жителите на община Калояново да бъдат позитивно настроени. Те заслужават добър начин на живот и аз ще положа максимум усилия това да бъде постигнато. Ще работя с ясното съзнание, че всичко, което ще направя, остава след нас и то ще говори как сме се справили след обещанията като управляващи. Надявам се искрено с колегите ми от общинска администрация и ОбС да работим за по-доброто бъдеще на нашите деца, защото те трябва да ценят родното си място и да се гордеят с него“, смята Виктория Михайлова.

Логото на кандидатът за кмет е: „ За стабилна и силна община Калояново“
Виктория Михайлова се явява на частичните местни избори с бюлетина № 13

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии