Хората от Баня към Розалин Петков: Вярваме ви, искаме редовно правителство/СНИМКИ/

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив Розалин Петков, общинският ръководител на ГЕРБ Карлово Данка Люртова и кметът на Баня Стамен Гешев посетиха пазара в град Баня вчера.

Те разтоваряха с местните жители и с посетителите на пазара. Сред най-обсъжданите теми беше тази, че хората искат да има най-после редовно правителство, за да се нормализира животът в държавата, да започнат да функционират нормално всички институции , да има сигурност, предвидимост и спокойствие.

Гражданите с оплакаха от действията на служебното правителство, подчертаха, че на моменти то се държи реваншистки. Те заявиха на кандидата за народен представител, че му пожелават успехи, че го познават добре, имат му доверие и ще го подкрепят. Хората искат да имат народен представител в парламента, който да защитава техните каузи и да решава на висше ниво проблемите им.

От своя страна Розалин Петков обеща, че ще работи в името на хората, ще даде всичко от себе си за добруването на Карловския регион и на всички от областта и ще решава проблемите им дотам, до където стигат неговите правомощия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Свързани статии