Хисарската гимназия спечели нов проект

Преди да се отдадем на хубавите летни дни, получихме прекрасна новина. Проектът „СЪВРЕМЕННА УЧЕБНА БАЗА – УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПАЗАРА НА ТРУДА“ на СУ „Христо Смирненски“ – гр. Хисаря, е одобрен за финансиране, съобщиха от гимназията.
През месец май училището ни кандидатства по НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ“, МОДУЛ А „МОДЕРНИЗИРАНЕ НА МАТЕРИАЛНОТЕХНИЧЕСКАТА БАЗА“ с проект на стойност 83 454,98 лв. Предвижда се ремонт и оборудване на нов кабинет по готварство.

Tехническите характеристики на предвиденото оборудване са съобразени със съвременните изисквания и ще спомогнат за усъвършенстване на професионалните умения и придобиването на ключови компетентности на обучаемите, както и за създаване на високо квалифицирани млади специалисти.

Специални благодарности на нашите партньори от бизнеса, които участват със съфинансиране по проекта: „Агенция за СПА и почивки“ ЕООД , „Галери“ ЕООД, „Би Къмпани“ ООД, „Аквапарк – Хисар“ ЕООД, „Ванеса 100“ ЕООД, „Национал-2009“ ЕООД, ЕТ Андрей Пирянков, „ЕЙ и ДЖИ- Холидейс“, „Бизнес Недеви“ ЕООД, „Аугуста-91“ АД, „Найденов“ ЕООД и „Староселтур“ ЕООД. Благодарим ви, че ни повярвахте и ни подкрепяте в това начинание!

Свързани статии