ГЕРБ област регистрира листата за изборите, Данка Люртова четвърта

„Отново поемам отговорността да бъда водач от гражданската квота на област Пловдив от коалиция ГЕРБ-СДС. Като млад, образован човек, демократично настроен, десен и работещ човек, като човек, който няма от какво да се притеснява, категорично не мога да приема това което се случва – омраза, реваншизъм, отричане на всичко направено, зачеркване на труда на много хора, връщането ни към едни забравени мракобесни времена преди 90-та година. Затова днес съм мотивирана още повече да бъда водач за нашата област. За мен политиката преди всичко е отговорност. Никога не съм се страхувала да поемам отговорност и знам как да отстоявам обществения интерес.“ Така отговори на журналисти водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС Дани Каназирева след като областният координатор Георги Мараджиев регистрира листата за народни представители. С него бяха и първите в листата – Младен Шишков, Йордан Кръстанов и Димитър Янев.
„Тръгваме подготвени и мотивирани към следваща победа, ще се стремим към 4-ма депутати“, коментира Мараджиев който допълни, че това е напълно постижимо. На предишния вот имахме 3000 невалидни бюлетини, сега с машините се надяваме това да не се повтори“, каза още той. По думите му атаката срещу ГЕРБ няма да повлияе на резултата, напротив ще сплоти привържениците на партията.
„Тръгваме на тези избори с доказали се млади хора и ще се борим отново да сме първа политическа сила, допълни от своя страна Каназирева. Тя уточни, че ще продължи да работи за Пловдив и областта, независимо дали ГЕРБ е в опозиция или в управлението.
„Надявам се обаче, темпото, което започнахме, моделът който наложихме – да се работи бързо и без компромиси в нашия регион и в страната, да не спре и занапред. В тази връзка наистина се надявам следващият парламент да е работещ“, изтъкна Дани Каназирева. А ето и отбора, с който излиза на тези избори коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив област.
1. Дани Стефанова Каназирева
2. Младен Николов Шишков
3. Йордан Стоянов Кръстанов
4. Данка Евстатиева Зидарова – Люртова
5. Димитър Йорданов Янев
6. Запрян Василев Янков
7. Николай Атанасов Стаматов
8. Жанета Рангелова Иванова
9. Асен Бориславов Кичуков
10. Генчо Добрев Кинаров
11. Иван Николов Петков
12. Екатерина Андреева Тошкова
13. Йордан Атанасов Куцев
14. Петър Ангелов Славков
15. Tеодора Ивайлова Вълканска
16. Иван Дончев Мусеров
17. Петър Стоянов Петковски
18. Симеон Методиев Ячков
19. Наталия Стояновa Некезова
20. Паолина Василева Аврамова
21. Георги Илиев Тричков
22. Иван Костадинов Кънев

Свързани статии