Георги Здравчев е отличник на випуска в СУ „Христо Проданов“ Карлово/ВИДЕО/

На официална церемония, проведена на 22 юни в Обреден дом Карлово, директорът на СУ „Христо Проданов“ Лука Мачев връчи свидетелствата за завършено средно образование на учениците от випуск 2021 година.

„ На мен се падна честта да направя равносметка за последните пет години, през които се обучавахте в СУ „Христо Проданов“. Вие и вашите родители се уверихте, че нашето училище е в състояние да оправдае големите очаквания на едно качествено и съвременно образование, което би ви позволило да направите първите стъпки от училището в живота. Животът е най-големия учител, и нека той не ви пише двойки, които ние понякога ви спестяваме.

Днес е един от най-вълнуващите и паметни моменти в живота ви, следвайте мечтите си и ги реализирайте, бъдете успешни, бъдете добри както са ви учили вашите родители и учители“ каза Лука Мачев в тържественото си слово по случай завършването на випуск 2021.

„Ние се гордеем с вас, вие завинаги ще оставате част от най-младото по възраст и дух училище в община Карлово. Обичайте България и родният си край, както обичате себе си. Благодаря на вас и вашите учители, които ви подкрепяха през всичките години, и за постигнатите успехи“, каза още директорът на училището.

Отличникът на Випуск 2021 Георги Младенов Здравчев благодари на своите учители: „Носете с гордост титлата учител – бъдете ценени и обичани, вие сте творци, вашето дело променя животи. За мен бе гордост да прекарам най-важните 12 години в това училище и да бъда избран за отличник на випуск 2021“

Свързани статии