Фирма „Сатнет“ с успешно представяне на „Бата Агро“ в Стара Загора/СНИМКИ/

Фирма „Сатнет“ ЕООД успешно се представи на тазгодишното селскостопанско изложение „Бата Агро“ в Стара Загора. Карловската компания, която е ексклузивен представител на южнокорейската марка „LS“ на Балканите, демонстрира новите си модели трактори, които изпревариха с година новите европейски изисквания за вредни емисии.

Новаторската продукция предизвика нечуван интерес в бранша. „Сатнет“ е от над 20 години на пазара за селскостопански машини и инвентар. Фирмата е известна със своята коректност и лоялност към клиентите. За това и те са постоянни през годините.

Освен земеделски производители, клиенти на карловската компания са всички по-големи общини в страната, тъй като фирмата предлага портфолио с голям асортимент от комунална техника. Общините се доверяват на „Сатнет“, защото фирмата поддържа резервни части и разполага с един от най-добрите сервизи на селскостопанска и комунална техника в страната.

Бизнесменът Димитър Вангелов, който е собственик и управител на Сатнет, дава работа на над 40 души в Карлово и на още толкова в други региони на страната.
Амбицията на фирмата е да разшири дилърската си мрежа и да увеличи още-повече пазарния си дял, който в момента е над 60% от компактния сектор в България.

Свързани статии