Драма в Хисар: Намериха трупа на местен жител на дъното на язовира в Момина баня

Страшна трагедия в Хисар разтърси местните жители. Тази сутрин на дъното на язовира в квартал „Момина баня“ е открит трупа на 50-годишният Красимир Пановски от курортния град, научи ПБ Новинар от свои източници.

На 4-и януари сутринта близки и роднини подали сигнал в полицията, че Пановски е излязъл от дома си, като заплашил, че възнамерява да се удави в язовир. Започнали издирвателни действия. Към ченгетата от РУ-Хисар се присъединили роднини и близки. За два дни били обходени всички водоеми в района, дерета, реки и паркове. Следа от Красимир обаче нямало.

Тази сутрин в близост до язовирната стена на квартала са били намерени обувките му. Веднага била извикана група водолази от Пловдив, които след двучасово претърсване извадили тялото. Мъжът не е оставим предсмъртно писмо. По време на огледа не са констатирани следи от насилие.

Всички са в недоумение от трагедията. Мъжът е работел, не е имал големи проблеми. Медията ни научи от свои източници, че наскоро е претърпял лека операция на око и от тогава се е депресирал. Казал, че не може да живее така. Пановски не е семеен. Живее с възрастната си майка и има сестра в чужбина.

Преди операцията не е заплашвал да слага край на живота си. Образувано е досъдебно производство. Тялото е откарано за аутопсия за Съдебна медицина-Пловдив.

Свързани статии