Данка Люртова: Важно е да се гласува, трябва да има правителство/ВИДЕО/

В предизборното студио на ПБ Новинар „България гласува“ за втори път гостува кандидатът за народен представител от областната листа на ГЕРБ-СДС Данка Зидарова – Люртова.

Какви са нагласите на хората в областта дни преди парламентарните избори, какво очакват хората да се случи след тези избори, ще успее ли ГЕРБ да състави правителство? Тези въпроси зададохме на кандидатът за народен представител Данка Люртова – четвърта в областната листа.

„Има голяма разлика от предишните избори и сега. Хората се интересуват какво ще стане след 11 юли, защото това касае тяхната работа, бизнеса и семействата им. Направихме много срещи в общините, в които сме издигнати. Наскоро бяхме в град Лъки, видяхме израз на благодарност, затова че се прави пътя до град Лъки . Преди да започне ремонта пътят е бил само в една лента, сега се изгражда нов път с мантинели и осветление. Хората ни пожелаха да направим правителство и да работим по същият начин както досега“ каза Люртова.

Тя смята, че трябва да има по-голяма избирателна активност, за да има и по-голяма представителност на гражданството в НС. Машинният вот е бариера, която застана между гражданите и за съжаление ще откаже една голяма част от хората да отидат да гласуват. Трябва да се призоват хората да стигнат до урните, да не се страхуват от този вид вот, членовете на избирателните комисии ще им дават пояснения.
„Манипулациите, които направиха останалите политически партии, така наречените нови, които влязоха в 45 НС, с внушенията към българския народ – за неща които не са доказани, това оказа влияние върху процента на нашите гласове.

Ние очаквахме, че ще има атака към политическа партия ГЕРБ, без никакви доказателства, излизане по медиите, говорене, манипулиране и внушаване на българския народ за купуване на гласове от партия ГЕРБ“, заяви още Данка Люртова.

„Много е важно каква политика и програми ще има от тук нататък. Хората искат по-високи доходи, да продължим да инвестираме в инфраструктурата, да се развиват регионите, областните градове и всяко едно населено място. Ако ние не успеем да съставим правителство, очаквам магистрала Хемус да не се случи. Очаква се едно голямо недоволство от всички живущи на територията на Северна България. Те ще имат стачна готовност да протестират пред Агенция пътна инфраструктура“, каза още Люртова.

Тя призова гражданите на 11 юли спокойно да излязат да гласуват и да подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС. „Трябва да продължим да работим заедно, да създаваме още по-добри условия за живот за нашите деца и родители, да развиваме нашата хубава страна“.

ГЕРБ-СДС са с № 5 в интегралната бюлетина

Преференцията на Данка Люртова е № 104

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии