Д-р Младен Петров с призив от Калояново: Гласувайте за можещия и знаещия кмет, Виктория Михайлова ще донесе промяната в общината!

Уважаеми съграждани,

На 3 октомври в община Калояново се провеждат извънредни избори за кмет на община.

Преди повече от месец на широк форум на СДС, на който присъстваха членове и симпатизанти, беше предложена кандидатурата на Виктория Михайлова за кмет на община Калояново. Номинацията й получи изключително голяма подкрепа и г-жа Михайлова се нагърби с тежката задача да поеме тази отговорност.

Аз познавам добре нашия кандидат, уверявам Ви, че тя е изключително отговорен, съвестен и широко скроен човек и е наясно със спецификата на работата и отговорностите на кметскатап институция.

Г-жа Михайлова е от 17 години директор на дирекция „Обща администранция“. През всичките тези години тя доказа своя професионализъм, има достатъчно богат опит, знае как да работи по важни проекти, които да бъдат спечелени от общината в полза на нашите съграждани.

На тази избори нашият кандидат за кмет се явява от коалиция ГЕРБ-СДС. Г-жа Михайлова е много добре позната в общината, нашите коалиционни партньори от ГЕРБ я припознаха като своя кандит.

Като председател на общинската структура на СДС Ви призовавам в деня на вота да бъдете активни, да излезете да гласувате и да пуснете бюлетина № 13 за Виктория Михайлова. Тя е можещият и знаещият специалист.

Виктория Михайлова ще бъде отговорният кмет, който ще донесе просперитета и промяната!

С уважение: Д-р Младен Петров, председател на Общински съвет на СДС Калояново

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии