БСП регистрира листа за Пловдив област, надява се на петима депутати

БСП регистрира листата зи 17 МИР в Пловдив област. Областният председател д-р Емил Караиванов каза, че са избрали за водач Манол Генов, досегашен депутат на социалистите в областта. Той е следван от колежката му Веска Ненчева от Карлово и Димитър Георгиев, гражданска квота, също народен представител в областта. Четвъртото място е за Светозар Славчев от Първомай, пети Петър Антонов и шести Захари Христов от община Родопи

Листата има 18 представители на БСП и гражданска квота. Д-р Караиванов каза, че имат амбиция за петима депутати, като в сегашното НС имат четирима представители от партията.

Манол Генов заяви, че ще се борят за по-добро представяне на тези избори. „Интересна е листата на БСП, все изпитани бойци правили много избори“, заяви Генов.

Той сподели, ме не знае от коя партия е водачът на листата на опонентите им от ГЕРБ – Дани Каназирева. „Не знаем със Съюз за Пловдив ли се борим, или с ГЕРБ. Важно е да върнем държавата на хората, имаме платформа и наистина ние ще проведем изключително позитивна кампания“, заключи Манол Генов.

източник: БНР

Свързани статии