БСП представи официално кандидата си за народен представител от Карлово/ВИДЕО/

С поздрав за 8 -ми март Манол Манолов – председател на БСП Карлово, започна представянето на кандидата за народен представител от червената областна листа Веска Ненчева. Организациите на БСП Карлово и Сопот застават зад кандидатурата на Веска Ненчева, която е на 2-ро място в листата на 17 МИР Пловдив и вече има един мандат зад гърба си.

Поздрав по повод празника отправи и Станислав Стоенчев, председател на БСП Сопот, който призова всички да гласуват за предстоящото Народно събрание.

„В работата ми като народен представител през 2017 година приех няколко конкретни ангажимента, които бяха свързани със сферата на образованието, здравеопазването, икономиката, социалната политика и културата. Като опозиционен народен представител не се отказах от поетите отговорности, това ме амбицира и мотивира, още повече да се боря и да отстоявам поетите ангажименти. След призива на моите колеги, и аз смело се присъединявам към тях – нека на 4 април без страх и много активно да гласуваме с интегралната бюлетина № 4 и преференция 102“, каза Ненчева .

„Работим за безплатни детски градини и ясли. За прекратяване подмяната на българската култура и история, пълен преглед на учебното програми и съдържание, защото това е изключително важно. Имаме изготвена карта образование и икономика с участие на бизнеса. Финансово стимулиране и кредитиране на студентите и докторантите, защото това е погледа ни върху висшето образование. Адаптиране на образованието към сегашното дигитално поколение и обучение налагащата се все повече електронна среда. Нови стратегии за връзка с българите в чужбина“, допълни още Ненчева.

Още, вижте във видеото на ПБ Новинар…

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Свързани статии