БСП област регистрира листата си, даде заявка за силна кампания и редовен кабинет/ВИДЕО/

Водачът на листата на БСП Пловдив област Веска Ненчева, председателят на червената структура в областта д-р Емил Караиванов и кандидати за народни представители регистрираха днес листата за парламентарните избори.

Посланието та листата на Пловдив област е отборна игра, в която всеки застава със своята сила и професионална подготовка, защото всеки един от нас е специалист в своята област и авторитет в обществото. Тръгваме за изборите с тази цел-по добрият начин на живот, който всички трябва да имаме, коментира пред ПБ Новинар Ненчева.

Продължаваме борбата. Този път има доста състоятелни кандидати от нови партии, които се появиха напоследък. Всички сме с надежда този път да надделее разумът и да имаме стабилно редовно правителство. БСП има готова програма за действията на бъдещето правителство, която ние ще обявим и ще предложим. Това е програма за сто дни, която се състои от неизбежните решения за решаване на кризите и там сме се спрели на най-тежките реформи, които трябва да бъдат решени, каза и Манол Генов, народен представител с няколко поредни мандата.

Кризите трябва да се решат бързо, в името на българите. Това, което ни предстои, е тежка битка, но тя е в името на съставянето на правителство и отговорен, работещ парламент, който да предприеме спешни действия за преодоляване на кризите, смята още водачът на листата Веска Ненчева.

В последните няколко месеца БСП показа, че е една отговорна партия, която предлага политики и предлага начините за реализирането на тези политики. Ние очакваме една сериозна кампания, в която да защитим нашите политики и да докажем на нашите избиратели, че БСП продължава да бъде единствената отговорна и принципна партия, която може да решава проблемите.

Смятам, че с нашите кандидати, не само в областта, но и в държавата, ние ще спечелим достатъчно депутатски места, за да може да имаме решаваща роля във формиране на политиката на следващото , което е ясно, че ще бъде коалиционно правителство, каза председателят на БСП Пловдив област д-р Емил Караиванов.

Предизборната кампания на БСП област ще бъде открита на Петковден-четвъртък, от 11 часа в село Брестовица.

Свързани статии