Възстановиха движението на влаковете между гарите Карлово и Антон

Възстановиха движението на влаковете между гарите Карлово и Антон

Възстановено е преминаването на влаковете в участъка между гарите Карлово и Антон, потвърдиха от дежурната информационна телефонна линия на „Пътнически превози“ към холдинг БДЖ.

Движението беше отклонявано поради неотложен ремонт, който продължи няколко месеца.

Всички пътнически и бързи влакове, които преминават в участъка от Подбалканската железопътна линия между гарите Карлово и Антон, ще продължават да се движат по маршрут София-Антон-София и Бургас-Карлово-Бургас. За пътниците от тези влакове, изпълнителят на ремонта – ДП НКЖИ, осигурява превоз с автобуси в участъка на извършваните ремонти между гарите Карлово и Антон. За пътническите влакове по направлението София-Копривщица-София са осигурени автобуси в участъка между гарите Антон и Копривщица.

Запазват се и въведените промени в разписанията на влаковете, които преминават в този участък.

Клиентите, които вече са закупили билети за пътуване с тези влакове, могат да презаверят билетите за пътуване с друг влак или в случай, че се откажат от пътуването, ще им бъде възстановена сумата от закупените билети.

Всички промените в разписанието на влаковете, както и разписанието на автобусите в участъците, където композициите са заменени с автобуси, е качено в електронния пътеводител на официалната интернет страница на БДЖ (www.bdz.bg), както и е разпространено в гарите и спирките по маршрута на влаковете.

БДЖ се извинява на своите клиенти за причиненото им допълнително неудобство.

Свързани статии