Само в ПБ Новинар: При специализирана акция закопчаха Дългия и още двама в Карлово

Диан Т., с прякор Дългия, е бил арестуван през уикенда, научи ПБ Новинар от свои източници. Дългия е бил заловен при специализирана полицейска акция в Карлово. При обиска в 32-годишния дилър са открити 87 грама амфетамин. Срещу него е започнало бързо произовдство за разпространение на наркотични вещества. Със случая се занимава Окръжна прокуратура Пловдив. Наркодилърът е известен в региона на Подбалкана. Той е криминален тип, с много подобни прояви и е бил осъждан. Дългия остава зад решетките за 72 часа с прокурорско постановление.

Паралелно с това при същата проведена операция са били арестувани и двама клиенти на наркотрафиканта. На бул. „Освобождение“ в Карлово е бил закопчан 31-годишен, криминално проявен и осъждан за наркотици мъж. В него са били намерени 5 грама амфети. Той остава в ареста за 72 часа.

За 24 часа е бил арестуван и вторият клиент на дилъра-24-годишен и криминално проявен младеж. Бил е спипан на кръстовището на улиците „Тодор Каблешков“ и „Калоян“ в подбалканския град. Той също е криминално проявен и осъждан за държане на дрога. В него при претърсване са намерени 4,5 грама амфетамин и таблетки екстази. Образувано е бързо производство.

Свързани статии