Само в ПБ Новинар добрата новина от Карлово: Момчето от Сушица не е болно от коронавирус!

20-годишният младеж от карловския квартал Сушица не е заразен с коронавирус. Пробите от РЗИ Пловдив не са официално пристигнали, но ПБ Новинар научи добрата новина от три свои независими източника. Както съобщихме, младежът е настанен в инфекциозното отделение в карловската болница.

По думите на управителя на здравното заведение д-р Христо Пелев момчето не е имало никакви признаци на заразата, а е вдигнало висока кръвна захар. Заради това е имало и учестен пулс. Тъй като родителите на гурбетчията от Англия са военнослужещи и са контактували с много колеги, вчера генерал Деян Дешков изпрати в отпуск и перпоръки да стоят у дома десетки хора под пагон. В такъв случай, след като утре бъде официарлно потвърдена добрата новина, бригадата ще си отдъхне и би трябвало да мине в нормален режим на работа.

Припомняме, че в инфекциозно отделение лежи 59-годишна жена, върнала се от Англия. Тя е с коронавирус, лекуват я. Установени са хората, с които е летяла на съседните седалки в самолета. Те са от Клисура, Стара Загора и Бургас. Всички те са добре, предупредени са за случая.

Свързани статии