Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Данка Люртова се запозна с реализирането на проект за зона за отдих в село Дъбене

Народният представител Данка Люртова и председателят на Общинския съвет на Карлово Доньо Тодоров заедно с кмета на село Дъбене Николай Ковачев от ПП ГЕРБ направиха оглед на терена за реализиране на проект по ПУДООС, който е спечелен от кметството.

Мястото ще бъде облагородено, ще бъде направена зона за отдих и детска площадка. Стойността на проекта е 10 000 лева. По думите на кмета Ковачев срокът за изпълнение е месец октомври. Люртова и Тодоров имаха възможност да видят и как е почистен и поддържан стадиона на селото, където играят децата на Дъбене.

Амбициозният и деен кмет успя да се похвали и с поставената нова ограда и изградената чешма в гробищния парк на населеното място. Ковачев е успял да изпълни и предизборното си обещание и е ремонтирана здравната служба. В тази връзка народният представител Данка Люртова му благодари, че за малкото време, откакто е кмет, е успял да реализира толкова много идеи, че е инициативен и кандидатства за средства самостоятелно при всяка възможност, като му гарантира, че винаги може да разчита на нейната подкрепа и помощ.

Свързани статии