Мистерия: Все още няма яснота убита ли е или се е самоубила младата майка от Бегово

Красимира Куковска от калояновското село Бегово е била тормозена от мъжа си и не е живеела с него добре. Преди дни тя му е поставила ултиматум да се изнесе от къщата. В понеделник той си събрал багажа и си тръгнал. Имало е постоянни скандали между откритата днес мъртва 21-годишна майка на две невръстни деца и бащата на децата й Любомир Петров.

Това разказа пред ПБ Новинар много близка роднина на момичето, което е споделяло всичко с нея. Последно снощи двете жени са си писали по месинджър, Красимира е изпратила снимка на чат, от който става ясно, че Любомир си е писал с друго момиче и му е определял среща. Не е показала с нещо да е притеснена. Казала, че гони мъжа си в името на децата си.

Всекидневните скандали в дома на младата двойка били за това, че Любомир не искал да работи и отказвал да го прави. Бил прахосник. Пилеел безбожни суми пари, за супер луксозни коли, за ненужни ремонти в дома им, за заведения, за дрехи и всякакви глезотии. Сумите били толкова мащабни,че Красимира споделяла с леля си, че Любомир скоро ще я докара до просешка тояга, ще похарчи всичко, оставено от бащата на момичето и всичко, което тя изкарва.

Преди половин година, когато бащата на Красимира-Делко Куковски починал, младата жена поела всичкия му бизнес на крехките си рамене. Справяла се с над 2000 декара земя, на която гледали слънчоглед, жито, рози. Фирмата имала доста работници, но вместо да помага на жена си в тежкия бизнес, Любомир само ходел до полето, навиквал и обиждал трактористите и останалите работници, прибирал се и лягал да спи.

След като Любомир си тръгнал от майката на децата си, едното от които момиченце на 2 години, а другото-също момиченце, на 2 месеца, на Красимира се обадила Милена-майката на Любомир. Тя заедно със съпруга си Генчо живеят в съседното село Сухозем. Свекървата заплашила снаха си и й казала, че ако не прибере сина й до два дни, ще я унищожи и ще я съсипе заради децата. Красимира се опитала да обясни на свекърва си, че не се разделя с нея, а с Любомир, и винаги може да вижда и взима децата, но заканите продължили.

Във вторник младата жена събрала работниците си и им заявила, че са се разделили с мъжа й, че от сега нататък само и единствено тя отговаря за фирмата. В Бегово не спират да говорят, че цялата тази любовна история е била крайно нелепа. Всички смятат, че Любо е бил заради парите с Красимира. Същото това потвърди и роднината на жертвата. „Още когато имаха просто връзка и нямаха деца, бащата на Красимира настояваше да се разделят. После тя забременя. Делко й казваше да си остави и да си гледа детето, но настояваше, че Любомир не е за нея“, плаче лелята.

Тя смята, е не става въпрос за самоубийство, а за убийство. Дали обаче това е така, ще покажат назначените експертизи и аутопсията, която ще бъде направена в утрешния ден. „Жалко, че това младо и красиво момиче си отиде без време. Жалко и за двете дечица, които остават сирачета“, скърбят в Бегово.

Днес преди обед ПБ Новинар съобщи, че в дома й в калояновското село е открита с прострелна рана от въздушна пушка в гърдите младата жена. По-късно от полицията пуснаха съобщение,че тава въпрос за самоубийство. В момента обаче продължават да текат разпити и огледи. По информация на ПБ Новинар ще има арести.

Свързани статии