Кошмар в Граф Игнатиево: Млад мъж се самоуби по ужасен начин

Ужасяващ инцидент се е случил вчера в село Граф Игнатиево. Около 14:30 ч. в РУ-Труд е бил получен сигнал от притеснения баща на 29-годишния Иван К.

Мъжът разказал, че синът му сутринта излязъл и нямал връзка с него до този момент. По обяд младият мъж се обадил на майка си и споделил, че обмисля да сложи край на живота си.

Веднага ченгетата от районното се вдигнали и в продължение на 7 часа търсили Иван. За съжаление, трупът му бил открит в местността „Залъмова могила“ край село Граф Игнатиево.

Установено било, че преди да сложи край на живота си, Иван К. минал през агроаптеката на селото и си купил препарат „НАСА“, който се ползва срещу плевели.

До трупа му на нивата, в която бил намерен, бил открит половината препарат. Вероятно самоубиецът е погълнал другата половина.

Познати на младия мъж коментираха пред ПБ Новинар, че Иван К. е бил пристрастен към алкохола. Другата му страст били татуировките. По тялото си имал многобройни.

Нашите източници споделиха още, че Иван не е бил в депресия, но често се е чувствал неуверен и е изразявал съмнение, че няма да успее в живота.

Свързани статии