Кабаиванов с горещ коментар за проблемите в Карлово и напрежението в страната пред ПБ Новинар/ВИДЕО/

Ползотворна среща е провел кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов с новия здравен министър проф. Костадин Ангелов вчера. Градоначалникът и още няколко членове на Националното сдружение на общините са били на спешна визита в София, където са обсъдили проблемите на общинските болници. Министърът е обещал средства, които ще бъдат разпределени по общинските здравни заведения до края на семпитмви. По този начин ще бъдат вдигнати заплатите на хората в бели манти и ще бъдат обновени апаратурите, с които раотят, както и базите, където се трудят. МБАЛ „Д-р Киро Попов“ ще олучи и няколко апарата за респираторно дишане за Инфикциозното отделение, където се лекуват заразени с коронавирус.

Злободневни проблеми като агресивни улични кучета в Карлово и неподдържана растителност по общинската пътна мрежа също обсъдихме с нашия съеседник.

Градоначалникът говори за двата големи проекта, които предстои да бъдат изпълнени – ремонтът на площад “20-ти юли” и този на НЧ “Васил Левски 1861”. “Проектът за площада вече има избран изпълнител, очаква се да бъде избран изпълнител и за читалището”.

Емил Кабаиванов коментира и протестите на жълтите павета, и в страната. Какво още каза Кабаиванов в качеството си на политически лидер на СДС, вижте в интервюто на ПБ Новинар.

Свързани статии