Браво: Славеите на Анита Илиева разнасят славата на Подбалкана из цялата страна

Все повече талантливи деца от Карлово и Сопот ни радват през последната година с постиженията си на музикалната сцена, съобщи за ПБ Новинар ръководителят на музикалната школа „Карловойс“ Анита Илиева. Благодарение на последователната и активна работа, вокална група „Карловойс“ продължава да слави Карлово не само с името си, но и със своите песни, с новите постижения и завоювани награди на национално ниво. През 2019 година групата има над 40 участия, като последната открояваща се награда е от Международния коледен фестивал в град Кюстендил, в който талантливите деца бяха отличени с Голямата награда на конкурса!

Към ново предизвикателство са устремени сега- очаква ги голямата сцена на Осмия национален конкурс „Път към славата“ в град София, организиран от АРТ Център “Кърнолски” под патронажа на Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката . Конкурсът ще се проведе в три дена – 21,22 и 23 февруари , в три различни зали, като участниците в него през миналата година надхвърлят 1500 от цялата страна.

Освен вокална група „Карловойс“ , в конкурса смело ще се представят най-малките „звездички“- Деница Яева от Карлово на 6 години, Сияна Зонева от Карлово на 6 години и Мария Кабакова- на 7 години от град Сопот. Ще пожелаем успех и на Сиана Каканашева от град Сопот на 9 години, Дияна Борисова от Хисаря на 10 години, Вяра Василева от Сопот на 11 години и Дани Илиева на 14 години от Карлово- всички те възпитаници на музикалния педагог Анита Илиева и част от семейството на „Карловойс“.

На този конкурс в „Нова песен – категория за екип композитор и изпълнител за авторска песен“, ще бъде представена песента “Мама“ , чиито автори са Анита Илиева- музика, Марина Караманска- текст, Йордан Илиев- аранжимент, в изпълнение на Дани Илиева.

Да пожелаем успех на децата и скоро да ни зарадват и да споделят с нас хубави емоции от престижния конкурс!

Свързани статии