Аркадий Петров е в Хисаря: Твори чудеса с учението си „Дървото на живота“/ВИДЕО/

Известният автор на учението „Дървото на живота“ Аркадий Петров е за първи път в ЍБългария. Той избра Хисаря, за да презентира своето учение „Дървото на живота“. Системата от знания „Дървото на живота-как да бъдем хармонични и здрави в 21 век“ открехва завесата на онова, което авторът на философските науки е биоенерготерапевт, преподава като знания, с които всеки може сам да се излекува от тежки болести.

Аркадий Петров използва широко разпространени ментални технологии, станали основа за пълното ликвидиране на болестите, регенериране на органи, подобряване на зравословното състояние. Заради широкият обществен интерес и заради хилядите, на които ученият е помогнал, предлагаме на нашите читатели интервю с него и с един от преподавателите му.

В интервюто Аркадий Петров разкрива тайната на своето учение, разказва как е бил болен от рак, после от инсулт, как са се е излекувал. Неговото учение има последователи в целия свят, а излекуваните са хиляди.

На 27 февруари в хотел „Хисар“ Аркадий Петров“ ще има среща с всички, които желаят да го видят и чуят и които имат нужда от помощ. Подробности- в прикачения линк: https://www.facebook.com/darvoto/

Свързани статии