Жителите на Анево се срещнаха с кандидата за кмет на община Сопот Георги Григоров

Кандидатът за кмет на община Сопот от ГЕРБ, подкрепен от СДС, заедно с кандидатите за общински съветници от листите на двете партии и кандидатът за кмет на Анево – Кирил Рачев, проведоха предизборна среща с жителите на единственото село в общината.

Пред събралите се жители на Анево бяха представени акценти от програмата за управление на общината. Въпреки не малко направеното, продължава да стои един много важен въпрос за хората – да имат многофункционална сграда, в която да се премести както кметството, така и да намерят място помещения за социални контакти и културни прояви на жителите.

Идеята на кандидата за кмет на селото Кирил Рачев да се изгради и съвременна спортна площадка за по-големите деца и възрастни е възможна и ще намери място в капиталовата програма на общината. Кандидатите за управлението на Сопот и Анево обясниха, че в в бюджета на общината за 2019 г. са заложени средства в размер на 300 000 лв. за ремонт на сградата на старото училище с цел превръщането й в многофункционална сграда. „Всички видяхме, че за сега действията се изчерпаха с една „първа копка“ под светлините на камери и всичко спря“, коментираха на срещата.

Кандидатите за кмет и общински съветници увериха хората, че в бюджета на общината и за следващата година ще бъдат заложени и средства за реализирането на този ремонт.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии