Водачът на листата Движение 21: Искаме промяна и ще работим за община Карлово/ВИДЕО/

„Искаме промяна, ще работим в името на община Карлово“. Това заяви в предизборното студио на ПБ Новинар водачът на листата с кандидати за общински съветници на Карлово Движение 21-д-р Лидия Чорбанова. На местните избори формацията на Татяна Дончева се явява със самостоятелна листа, която е съставена от 8 души. Движение 21 за втори път участва в местни избори и се бори да вкара в местния парламент съветници.

Сред приоритетите на кандидатите са връщането на статута на Баня като национален балнеокурорт. „Нашата община има две уникални предимства, които много малко общини в България имат. Това са минералните ивори и производството на етерично-маслени култури. Имаме стратегия за справяне и с двата казуса“, каза д-р Чорбанова.

Други основни акценти в предизборната платформа на Движението са социалните дейности и създаването на добавена стойност в общината, обясни водачът на листата. Чрез медията ни д-р Чорбанова кани жителите на община Карлово на среща с кандидатите за общински съветници и с националния лидер на Движение 21 Татяна Дончева. Срещата ще се състои в Калофер, на 24 октомври от 18 часа.

На изборите Движение 21 е се яви с интегрална бюлетина № 28

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии