Внимание: Опитват се да откраднат името на сдружение „Хайдути“/СНИМКИ/

С ПБ Новинар се свърза председателят на „Хайдути“ Данаил Димитров, възмутен от това, че се прави опит да се открадне името на сдружението, регистрирано педи 5 години. Публикуваме предоставеното ни от Димитров без редакторска намеса.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Предвид множеството запитвания от наши приятели и съмишленици за регистриране на ново Сдружение „Хайдути”, заявяваме следното:

При справка в Търговския регистър действително се оказа, че през м.март 2019г. е регистрирано Сдружение „Сдружение Хайдути”, със седалище в гр.София, което за разлика от нашето сдружение е създадено за извършване на дейност в ЧАСТНА ПОЛЗА!

Заявяваме, че това сдружение няма нищо общо с нашето Сдружение „Хайдути”!

Недоумение буди факта, че е избрано име, което вече е утвърдено във времето и дейността си, но след като са го харесали това ни кара да се чувстваме поласкани. Явно работим в правилната насока и сме пример за подражание!!!

При организиране на бъдещи мероприятия, чествания на събития и други прояви легитимен контакт с нас може да се осъществи чрез съобщение на фейсбук страницата ни и на телефон -0877220000.

Всички мероприятия, в които официално участва Сдружение „Хайдути” се качват на страницата ни. Това се прави с цел да се запознати нашите приятели и последователи с дейността ни!

Свързани статии