ВМРО от Сопот: Човекът с опит и размах е Веселин Личев, издигаме го за кмет/ВИДЕО/

Бившият кмет на Сопот Веселин Личев е човек с опит и размах. Той притежава качества, които ще върнат община Сопот в нормалния й вид. Убеден съм, че на 27-ми октомври ще се поздравим с победа, това каза заместник – председателят на ВМРО – БНД и евродепутат Ангел Джамбазки в Сопот.

Войводите издигнаха кандидатурата на Веселин Личев за пореден мандат. Кандидатът за кмет направи ретроспекция на свършеното от него и екипа му по време на миналия мандат и на работата на настоящото управление. През 2015 г. оставихме в община Сопот 1,5 млн. лв., сегашната местна власт тегли ненужни заеми от 1,1 млн. лв., вкара вътре чистотата с 300 хил. лв., натрупа огромни задължения към местни доставчици за около 600 хил. лв.. Има и 2 млн. лв. глоба от МОСВ. Тихомълком се разпродава имущество, Сопот е на тезгяха. Искаме промяна – бърза, категорична и рязка. Искам бъдеще за красивата ни община и съм готов да ви го дам, каза още Личев.

Джамбазки и народният представител Александър Сиди заявиха твърдата вяра в победата на Личев и екипа му.

В залата на Общинския съвет дори и часовникът е спрял. Ние сме готови да сменим батериите, за да тръгне общината отново напред, заяви Джамбазки.

Областният лидер на ВМРО – БНД Стефан Послийски, председателят на местната структура Никола Пингелов и генерал Димитър Шивиков също заявиха подкрепа и застанаха зад Личев.

Още, вижте във видеото на ПБ Новинар…

Свързани статии